La mulți ani cu Centrul FILIA

 

Andrada Cilibiu Centrul FILIA

100% Complete
630 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
5
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Mi-am petrecut ultimii 3 ani cu Centrul FILIA și am trăit alături de ele lupte feministe: împotriva violenței și a violului, împotriva reducerii accesului la avort, împotriva discriminării de gen, împotriva discursului sexist și tot așa.

Zile întregi de frustrare și oboseală după ce mai aflam despre alt caz de abuz, o altă situație în care femeile au fost discriminate doar pentru că sunt femei. Pe lângă asta, am mers în comunități, am încercat să înțelegem mai bine problemele cu care se confruntă femeile în pandemie și să le sprijinim.

Încercăm să facem o societate mai sigură pentru femeile și fetele din România. O societate fără sexism, fără discriminare. E o luptă grea care necesită resurse, așa că vă cer să contribuiți pentru a face vocile femeilor din România auzite, dacă aveți cum.

Dacă nu, ar ajuta enorm să ne urmăriți pe social media și să dați mesajul feminist mai departe.

Până la finalul lunii mai puteți să redirecționați 3.5% din impozitul pe venit către noi, aici: https://centrulfilia.ro/campania-2-la-suta/


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Centrul FILIA

Suntem o organizație feministă care, prin cercetare, advocacy și activism, sprijină egalitatea de șanse și de gen, emanciparea femeilor, reprezentarea intereselor femeilor și participarea lor politică, reconcilierea dintre muncă și viața privată, combaterea tuturor formelor de violență împotriva femeilor.

Ajută-ne să ajungem la femei și fete din comunități cu informații despre siguranță și sănătate.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

5 Donații

Anonymous

30 RON
04 Apr 2021
03 Apr 2021

Matei

50 RON
La multi ani!!!
31 Mar 2021
Succes, fetelor!
31 Mar 2021
300 RON
31 Mar 2021
Andrada Cilibiu : Centrul FILIA
La mulți ani cu Centrul FILIA